MÉS DE 50 ANYS AL SEU SERVEI

La nostra empresa va arrencar fa més de 50 anys amb una moto i dues mans, les del Jordi de cal Ton Fusté, el nostre pare.

moto2

En Jordi Esteve Bonastre va fundar l’empresa l’any 1964 amb pocs mitjans però amb moltes ganes de treballar.

targeta-identificativa

L’any 1966 ja trobem el primer document oficial que acredita la inscripció de l’empresa al Sindicato Provincial del Metal.

primer-document

I ja a l’any 1970 trobem constància dels primers carnets d’instal·lador d’electricitat i aigua.

electricista
fontanero

També trobem, l’any 1967, els primers butlletins elèctrics en els quals podem veure que en aquells anys, a Sant Llorenç, es començaven a fer obres de certa importància, algunes que encara existeixen avui i d’altres que ja no, com per exemple el Bar Ollé (1967), el Taller Callís (1971), Can Rovira (1974), el llavors Banc de Vizcaya (1976), el Restaurant Enrich (1977), la Granja del Torrentfondo (1978), el Forn Serra (1978), la Carnisseria Serra (1978), l’enllumenat públic de la Urbanització Sant Just (1979), el Centre Esportiu (1978), Unec, SA (1991)…entre d’altres i totes elles realitzades per en Jordi.

Ja per aquestes èpoques s’afegia a l’empresa en Toni, el seu fill, que tot i que ja havia après la professió des de molt petit anant darrera seu, ara acabava els estudis i aportava un aire nou a l’empresa, sobretot en l’àmbit més industrial. I al cap de poc s’hi incorpora també la Marta, la filla, que modernitza una mica tot el tema administratiu.

Es aquí quan l’empresa necessita obrir el seu mercat cap a altres localitats i es treballa en obres com la instal·lació de la nau d’una important empresa paperera (Ondunova), el Wine-Resort de Can Bonastre, un camp solar, el Centre Esportiu Laietà de Barcelona, reformes a l’Aquàrium de Barcelona, instal·lació d’una exposició a la Sagrada Família, instal·lacions domèstiques de terra radiant, geotèrmia, biomassa…I darrerament totes les instal·lacions del Masquefa Paltest Center d’Affinity i l’escorxador de Ramaderia Farràs al polígon industrial de Sant Llorenç.

I aquí seguim, intentant donar sempre el millor servei i mirant d’assessorar-vos en base a la nostra experiència, però aprenent coses noves cada dia. La satisfacció dels nostres clients és sempre el nostre objectiu.