EfustéEfusté

Instal·lacions Elèctriques

Amb carnet d’instal·lador elèctric dins la categoria d’especialista, totes les acreditacions necessàries, formació continuada i àmplia experiència en el sector, estem preparats per a realitzar qualsevol tipus d’instal·lació domèstica o bé industrial per complexa que sigui. Per descomptat, un cop finalitzades les instal·lacions, realitzem i gestionem les corresponents legalitzacions elèctriques.

També disposem d’una comercialitzadora, Fenie Energia, en la qual vostè pot contractar el seu subministrament elèctric estalviant diners i temps.

 
 

Climatització

Amb el corresponent carnet d’instal·lador/mantenidor d’Instal·lacions Tèrmiques en els edificis, totes les acreditacions i registres necessaris per a l’exercici de l’activitat, formació continuada per tal d’estar al dia en totes les noves tecnologies i àmplia experiència en el sector, estem preparats per tal d’assessorar-lo, estudiar el seu cas en concret i executar qualsevol tipus d’instal·lació tèrmica tant domèstica com oficines o industrial. Gestionem també, si és el cas, la corresponent legalització de la seva instal·lació.

Calefacció

Tenint en compte la situació de la casa o local a calefactar i cercant sempre la màxima eficiència energètica, busquem la solució que millor s’adapti a les seves necessitats: Combustible, elèctrica, bomba de calor, terra radiant…

Refrigeració

Fem els estudis i càlculs necessaris per tal d’oferir-li, sempre d’acord amb les seves preferències i necessitats, la solució més addient però també la més eficient energèticament.

 

Manteniment

De tot tipus d’instal·lacions tant domèstiques com industrials. Ens cuidem de buscar tots els industrials en el cas de reformes, sempre amb les màximes garanties de satisfacció.

Personal qualificat

El nostre personal està plenament qualificat per a realitzar qualsevol tasca de manteniment tant domèstic com industrial amb totes les garanties de satisfacció i totes les acreditacions i assegurances necessàries per tal de garantir la nostra feina però també per a que cap error humà pugui perjudicar-lo.

Tot inclòs

També disposem d’un nou servei de TOT INCLÒS per a qui vulgui fer una reforma d’una cuina o un bany, per exemple, i no es vulgui haver de preocupar de res, només de gaudir-ne un cop tot acabat. Es en aquest apartat en el que estem treballant actualment per tal de millorar i ampliar els nostres serveis.

 
 
 

Energies renovables

Estudi, muntatge i manteniment de tot tipus d’instal·lacions d’energies renovables: solars, geotèrmiques…

Acreditacions

Amb totes les acreditacions necessàries, formació continuada, i àmplia experiència en el sector desprès d’haver instal·lat camps solars, instal·lacions fotovoltaiques, de geotèrmia, biomassa…

Assessorament

A Elèctrica Fusté estem en disposició d’assessorar-lo i orientar-lo en tot el que necessiti, tant a nivell domèstic com industrial.

 

Aigua

Instal·lacions d’aigua tant domèstiques com industrials

Carnet Professional

Amb el corresponent carnet professional d’instal·lador d’aigua, totes les acreditacions necessàries, formació continuada i àmplia experiència en aquest sector, estem capacitats per a realitzar qualsevol instal·lació d’aigua domèstica o industrial, jardins, grups de pressió, bateries de comptadors, descalcificadors…

Certificats

Si és necessari, en el cas d’instal·lacions noves, realitzem també el corresponent certificat per a la legalització i posada en funcionament de la instal·lació.

 
 
 

Il·luminació

Estudis i instal·lacions d’il·luminació tant per a particulars, empreses o enllumenat públic per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies i per al estalvi energètic.

Experiència

Amb totes les acreditacions necessàries, formació continuada en el tema i àmplia experiència dins d’aquest sector, estem preparats per a orientar-lo o projectar qualsevol tipus d’instal·lació d’il·luminació tant domèstica com comercial, oficines o industrial.

Últimes tecnologies

Mirem sempre d’emprar les últimes tecnologies del moment per tal de vetllar per al seu estalvi econòmic i energètic.

 

Venda d'electrodomèstics

Assessorament, preu, qualitat, proximitat, facilitats de pagament… de la mà de un gran grup a nivell europeu:

EXPERT17

 

Visiteu-nos !!!
Hi ha ofertes i promocions que us poden interessar.

 

Elèctrica Fusté, S.L. - C/ Major, 9-11 - 08791 Sant Llorenç d'Hortons - Barcelona | Tel.: 93 771 61 75  | Política de PrivacitatAvís Legal | Web IP Informàtica | Facebook